miercuri, 18 februarie 2009

meet VONDA



Pe Vonda am descoperit-o in urma cu multi ani, cand televiziunile muzicale ii difuzau single-ul “Baby don’t you break my heart slow”. Am regasit-o ceva mai tarziu, in indragitul serial “Ally McBeal”, aceeasi voce puternica, putin ragusita, dar melodioasa, cu care isi acompania perfect bucatile interepretate la pian. Apoi am facut cunostinta.

Intr-o dupa-amiaza de februarie, in Libraria Carturesti din Capitala, unde, deasupra unei cesti de ceai aromat, Vonda mi-a vorbit despre turneul ei si concertul la Bucuresti, despre muzica ei de suflet, familie, vise si materializarea lor. Si mai ales, despre faptul ca o vom revedea, nu mai tarziu de octombrie.

Vonda e simpatica, spirituala, si cel mai important, modesta. O calitate atat de rar intalnita la vedete, on a second thought. Interviul cu ea a fost mai degraba o discutie relaxata despre muzica si Bucuresti. Va veti convinge in numarul Pe Tocuri din martie. Pana atunci, Vonda o sa ne cante diseara alaturi de trupa ei, la Sala Palatului din Capitala, asa ca ne vedem acolo!

Un comentariu: