luni, 16 februarie 2009

Toc - toc

"Tocurile sunt chintesenta feminitatii". asa ne seduce Tudor Chirila pe blogul lui intr-un post ca o declaratie de dragoste pentru cititoarele sale, asa ne spunem noi cand vrem sa parem mai slabe, asa ne sfatuiesc toate revistele glossy. oooook, adevarul? da, ne plac tocurile, doar de asta ne numim Petocuri.

Recunoastem ca numele ne-a cucerit din prima clipa, desi o vizita in redactia noastra ne-ar submina un pic teoria. Poate doar Mari sa ne mai salveze din cand in cand. Dar daca la practica stam asa de prost, la teorie luam premiul 1 cu coronita. mai ales Roxana. stiti deja - este vorba despre atitudine. de privirea necunoscutului fixata pe gleznele tale. de increderea din ochii tai cand te simti frumoasa, de gestul imprecis cu care iti asezi parul ravasit, de tonalitatea vocii cand te simti admirata. ne place metafora mai mult decat sunetul tocului pe asfalt.

Dar asta nu inseamna ca nu ne descurcam de minune facand echilibristica la 15 centimetri fata de pamant. v-am promis ca ne vom vedea mai des, asa ca ne-am facut blog. ca sa stiti cu cine stati de vorba si daca aveti chef de cafeaua aia virtuala sa ne gasiti la capatul celalalt al tastaturii.

Un comentariu:

  1. bravo fetelor!
    asa mai merge;)
    asteptam ceva nou de la voi si uite, un up date binevenit
    "succesuri":D
    va pupez

    RăspundețiȘtergere