luni, 2 martie 2009

Descopera stapana inelelor!

Daca pe tocuri, la propriu, suntem destul de rar, in functie de stare, abilitatea de a sta cocotate si mijlocul de transport, la capitolul bijuterii ne intrecem. Fiecare are un "ceva" al ei, o bijuterie norocoasa care o defineste.
Ceasul -mar al Danei, care atarna frumos agatat de un lant e foarte sic. Ioana- Cristina nu se desparte de o pereche de cercei facuti din felii de portocala. Vicki lasa rareori acasa pandantivul cu elefantel. Nu de alta, dar aduce mult noroc. Adina are mereu un inel din aur, subtire si discret iar Ioana se mandreste cu pereche de cercei unicat. Mariejeane nu se desparte niciodata de ceasul "vintage" pe care il adora, iar pe mine ma insoteste cel mai adesea o broscuta aducatoare de intelepciune ( speranta moare ultima:)).
Bijuteriile, credem noi, nu sunt doar niste simple accesorii ci alegeri care ne definesc la un anumit moment, care ne completeaza tinuta dar si starea de spirit. La urma urmei exprima o parte din personalitatea noastra.

Citeste regulamentul si participa si tu la concurs! Spune-ne cine din redactie poarta un inel din aur si poti castiga o bijuterie speciala. Trimite raspunsul pe adresa office@petocuri.ro.

3 comentarii:

  1. da sunt si eu deacord ca nu putem trai fara bijuterii, eu nu ies din casa fara a avea asupra mea argint, de oricefel, am citit demult ca pt zodia racului argintul este metalul aducator de noroc, asa ca mi-a ramas intiparit in memorie chestia asta si chiar cred ca imi poarta noroc.Adevarul este ca imi si place la nebunie argintul.

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi plac bijuteriile foarte mult, preferata mea este o pereche de cercei cu diamante cadou de la mama mea pentru intrarea la doctorat

    RăspundețiȘtergere
  3. bijuterii port de cand eram mica, sincer sa zic ele m-au fascinat din totdeauna, eu am doua bijuterii care imi aduc noroc, primul este o cruce de aur care am primit-o de la matusa mea, si ma ajuta ori de cate ori am nevoie iar ce-a de-a doua piesa este un inel care are desenat pe el salamandre,"singurele vietati care pot trece prin foc fara sa pateasca ceva" si e adus din venetia de tatal meu...

    RăspundețiȘtergere