vineri, 20 martie 2009

Familia Cohen spune Merci


La inceputul acestei luni, fondatorii brand-ului parizian de lux pentru copii Bonpoint, Bernard si Marie-France Cohen, au decis sa spuna “multumesc” si au deschis in cartierul Marais un magazin de 1,500m² care va dona tot profitul incasat unei fundatii ce se ocupa cu ajutorarea copiilor defavorizati din Madagascar.

Ajunsa pe bulevardul Beaumarchais la nr.111, in inima Marais-ului, vei descoperi o florarie si o cafenea literara care, la prima vedere, nu pot avea nimic in comun in afara cuvantului Merci imprimat pe usile de la intrare. Odata intrata in universul Merci, vei gasi la parter, pe langa proaspetele flori de sezon, o selectie de parfumuri Annick Goutal (sora lui Marie-France) cu preturi de pana la 40% mai mici decat in oricare alta parfumerie din lume, brand-ul Annick Goutal neprimind niciun procent din incasari.

Coltul designerilor YSL, Stella McCartney, Azzaro, Alexis Mabille si Marni care au creat produse speciale pentru acest magazin se afla tot la parter. Hainele lor pot fi achizitionate cu 30-40% mai ieftin fata de pretul afisat in boutique-urile acestora din marile orase.

Spatiul de la etaj este dedicat hainelor pentru copii Bonpoint, cu aceeasi reducere de 30-40%, decoratiunilor interioare si obiectelor din cristal Baccarat, iar la subsol se afla un restaurant cu preparate culinare de sezon si un bar de vinuri.


Prin numele magazinului Merci sotii Cohen spun “multumesc” cumparatorilor, furnizorilor si designerilor celebri care contribuie la ajutorarea copiilor din Madagascar.

"The used book café". Cu 5 euro poti cumpara o carte, second-hand, donata in scopul acestei actiuni umanitare, in interiorul careia este imprimat cuvantul Merci si numele donatorului.


In Bucuresti:

Colectia de haine pentru copii Bonpoint o poti gasi la magazinul THE PLACE din Calea Dorobantilor nr.111-131.

Parfumurile Annick Goutal le gasesti la parfumeria MADISON din strada G-ral Berthelot, nr. 5.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu