vineri, 3 aprilie 2009

Must Have

In dimineata aceasta am accesat blogul dadamoda.info. Fiind printre putinele bloguri care ofera, lunar, feedback revistei “Pe Tocuri”, chiar daca nu intotdeauna pozitiv :), ii multumesc Dadei pentru ca ne urmareste. De data asta, mi-a atras atentia in mod deosebit (si m-a facut foarte curioasa) un post care nu face referire la munca noastra de redactie, ci la un produs cosmetic. Este vorba despre noile produse de ingrijire corporala de la Dove si, mai exact, despre deodorantul Hair Minimising, in varianta Wild Rose. Trebuie sa recunosc ca nu am fost de foarte mult timp atat de nerabdatoare sa incerc un produs cosmetic. De ce? Pentru ca sunt dependenta de mirosul si gustul de trandafiri. Chiar daca am sa trec drept o persoana maniaca sau drept o fata care sufera in tacere de un mic colectionarism, va marturisesc ca pe masuta mea de toaleta se afla produse pentru ingrijire corporala si faciala, lumanari parfumate, uleiuri esentiale, parfumuri pentru interior si nenumarate sticlute cu apa de toaleta care au in compozitie esenta de trandafiri. Cand am epuizat capitolul cosmetice, am trecut pe latura gurmanda a situatiei: bomboane, dulceturi, siropuri, ciocolata, ceaiuri… Nu cred ca mi-a scapat vreun produs cu trandafiri comercializat in magazine. Asta pana am aflat ca exista si un DEODORANT cu trandafiri, produs care-mi lipseste in acest moment, dar care, cu siguranta, va ocupa un loc de cinste pe etajera mea din baie. In plus, pe langa mirosul care ma face atat de fericita si eficenta sa impotriva transpiratiei, acest produs are capacitatea de a diminua rezistenta firului de par. Nu stiu voi, dar eu, pe cuvant de onoare ca nu imi pot dori mai mult de la un deodorant. Si da, printre putinele dati in viata, invidiez. O invidiez pe Dada pentru ca a intrat in posesia unui produs cu miros de trandafiri inaintea mea :).

2 comentarii:

  1. habar nu aveam de acest post si, mai ales, de faptul ca ma urmariti ( noroc ca azi am analizat un pic mai atent Google Analytics :) )
    uite, o sa ma revansez pt faptul ca nu scriu intotdeauna pozitiv despre voi ( desi va ador si mi-e dor sa imi pice in maini PE TOCURI ) o sa iti aduc un flacon cu esenta de trandafiri. si stiu ca este si un ulei pt ingrijire faciala ( eu il evit ca imi miroase a mir de la biserica :))

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa stu de ce nu pot sa trimit sms la concursul dv castiga premi fresh cu dove nu gasesc site dv

    RăspundețiȘtergere