marți, 5 mai 2009

It's not all about fashion

E de inteles nevoia de fi “la inaltime”, cum am spus-o si noi de atatea ori, insa- haina potrivita-in situatia potrivita.
Domnisoara care de 1 mai pe pietrsul din Vama isi frangea gleznele-i firave si urcate in panofi “leopard print” cu toc de 10, nu numai ca nu era la moda ci chiar penibila. Am in]eles si ca venise din Mamaia sa arunce un ochi la “zoologia” tip vama, ca a auzit ea ca e cool, insa macar bunul-simt putea sa-i dicteze alegerea unor pantofi sport , chiar daca sclipiciosi.
La munte se merge in bocanci. Chiar daca seara, cand te retragi la cabana vrei sa arati cat mai bine, cand faci un traseu, chiar daca e de la hotel pana la Peles, se cere o pereche de incaltari comode.
Pantalonii sport, sunt pentru sport. De unde si numele. Sau pentru mers la piata. Sclipiciurile de pe ochi se pastreaza pentru locurile intunecate sau nuntile cu strigare, iar daca ai o masa de afaceri poate bluza de club nu e cea mai buna alegere.
E o chestiune de bun-simt. Oricat de bine-imbracata ai fi, oricat de “in” ar fi hainele tale, bunul-gust isi gaseste obstescul sfarsit atunci cand tinuta nu e adecvata contextului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu