joi, 16 aprilie 2009

Dee-light


Daca pasca si cozonacul te cam lasa rece, iti propun ceva seducator pentru aceste zile libere: millefeuille de la patiseriile Paul. Franta va fi un pic mai aproape de papilele tale gustative si vei simti in nari aroma aluatului pufos si savoarea cremei de vanilie proaspata.
Millefeuille iti da o mie de motive sa il alegi. In primul rand pentru incomparabila sa crema, dar in mod special pentru blatul sau sfaramicios, usor caramelizat.

La PAUL, Milleffeuille este preparat cu mai multe feluri de crema: naturala, de cafea, de ciocolata sau de capsuni. Când il mancati, trebuie sa acordati atentie momentului de placere al primei imbucaturi. Este irepetabil! Daca simtiti un usor regret pe masura ce vedeti ca se termina, este normal. Millefeuille PAUL este o delicatesa pe care o vrei din ce în ce mai mult!
Recomandarea PAUL:
Lasati Millefeuille la temperatura camerei cam 30 de minute inainte de a-l servi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu