luni, 30 martie 2009

Wallpaper recomanda Romania

Daca esti un cititor fidel de Wallpaper si te inspira propunerile lor din fiecare numar de revista, acum poti face un pas in plus. Nu mai e suficient doar sa le citesti, poti chiar sa le experimentezi.
Black Tomato Trips iti propune cateva destinatii de vacanta testate si recomandate chiar de editorii Wallpaper, iar partea cea mai interesanta este ca, alaturi de un weekend prelungit in Miami, o experienta de ski in Nordul Norvegiei si o vacanta la tara in Toscana, cea de-a patra propunere este Romania, pentru «a fascinating mixture of old world innocence and Communist cool”.
Prima destinatie – Bucuresti. Dupa agitatia orasului vine si propunerea pentru o intoarcere in timp cu o vizita in Transilvania, in satul Zabala (Zabola in ungureste), langa orasul Covasna.
Argumentele editorilor Walpaper pot fi o sursa de inspiratie pentru un model autentic si eficient de constructie a brandului de tara. Nu de alta, dar vin din partea unor straini. Pana una alta, va sfatuiesc sa intrati pe www.zabola.com, care este situl domeniului, parcului si castelului contelui Mike, locul pe care cei de la Wallpaper il recomanda pentru cazare. Cred ca va va deschide apetitul pentru excursii in tara…Enjoy

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu